Rentmeesters

Wij zijn de rentmeesters van ons gebied én daarnaast een goede buur. Daarom helpen we onze buren met onderhoudswerkzaamheden en andere hand-en-spandiensten. We maaien en klepelen bijvoorbeeld de grasvelden op het vliegveld. Of je ziet ons met sneeuwschuivers in de weer op het Lelystad Airport Businesspark. We hebben de machines, de kennis en staan als buren binnen no-time paraat. Heeft jouw bedrijf hulp nodig bij onderhouds-, maaiwerkzaamheden of het sneeuw- en ijsvrij maken van de oprit en parkeerplaats? Neem contact via de contactpagina.

Onderhoud Lelystad Airport

Wie zou de openbare ruimte op en rondom het vliegveld en in de omgeving beter kunnen onderhouden dan de boeren uit het gebied?

Om die reden heeft Dura Vermeer een overeenkomst met de Lelystadse Boer om het groen rondom de startbaan en de luchthaven te onderhouden. We hebben een teelt- en maaiplan opgesteld, een speciale grassoort gezaaid en maaien nu volgens een ritme waarbij het gras er én netjes uitziet én niet te aantrekkelijk is voor vogels.

Ook denken we samen na over innovatieve teelten die naast vogelwerend te zijn, ook een bijdrage kunnen leveren aan de circulaire economie. Denk aan grassoorten waarvan de vezels gebruikt kunnen worden voor verpakkingsmaterialen, of bamboe dat kan dienen als grondstof voor composieten.

Certificering

De Rentmeester BV, onderdeel van De Lelystadse Boer, heeft alle belangrijke certificeringen in huis om het werk veilig, duurzaam en met de juiste kwaliteit uit te kunnen voeren.

    

  • VCA staat voor Veiligheid gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. De VCA helpt ons om in risicovolle omgevingen (denk aan Lelystad Airport of tijdens onze werkzaamheden m.b.t. sneeuw- en gladheidsbestrijding en groenwerkzaamheden) veiliger en gezonder ons werk te doen.
  • ISO 14001 staat voor milieu management. Dit wordt gebruikt om een passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen.
  • ISO 9001 staat voor kwaliteitsmanagement. Het laat zien dat wij staan voor continue verbetering.

Lees hier ook en onze beleidsverklaring en privacyverklaring.

Rentmeester

Andere projecten