Rentmeesters

Wij zijn de rentmeesters van ons gebied én daarnaast een goede buur. Daarom helpen we onze buren met onderhoudswerkzaamheden en andere hand-en-spandiensten. We maaien en klepelen bijvoorbeeld de grasvelden op het vliegveld. Of je ziet ons met sneeuwschuivers in de weer op het Lelystad Airport Businesspark. We hebben de machines, de kennis en staan als buren binnen no-time paraat. Heeft jouw bedrijf hulp nodig bij onderhouds-, maaiwerkzaamheden of het sneeuw- en ijsvrij maken van de oprit en parkeerplaats? Neem contact op met:

Rentmeester B.V.
Patricia Spaan
p.spaan@delelystadseboer.nl
06-29044629

 

Onderhoud lelystad Airport

Wie zou de openbare ruimte op en rondom het vliegveld en in de omgeving beter kunnen onderhouden dan de boeren uit het gebied?

Om die reden heeft DuraVermeer een overeenkomst met de Lelystadse Boer om het groen rondom de startbaan en de luchthaven te onderhouden. We hebben een teelt- en maaiplan opgesteld, een speciale grassoort gezaaid en maaien nu volgens een ritme waarbij het gras er én netjes uitziet én niet te aantrekkelijk is voor vogels.

Ook denken we samen na over innovatieve teelten die naast vogelwerend te zijn, ook een bijdrage kunnen leveren aan de circulaire economie. Denk aan grassoorten waarvan de vezels gebruikt kunnen worden voor verpakkingsmaterialen, of bamboe dat kan dienen als grondstof voor composieten.

Rentmeester

Andere projecten

Boer zoekt burger

Het contact met tussen stad en land is ons veel waard. Het is goed voor het maatschappelijke draagvlak voor de agrisector, het bovendien erg leuk.