De Lelystadse Boer Buiten Bios

Het prachtige buitengebied van Lelystad ontdekken kan op veel manieren. Wandelend door de natuur, fietsend langs de boerderijwinkels… en tijdens De Lelystadse Boer Buiten Bios op zondag 21 juli!

Een unieke kans om midden op het veld naast de boerderij van de familie Geerlig (Lisdoddeweg 53 in Lelystad) te genieten van de feel good documentaire Gerlach, over eigenwijze Amstelveense akkerbouwer Gerlach van Beinum die onder de rook van Schiphol woont. De film werd bekroond met de Beste Nederlandse Documentaire tijdens de IDFA 2022.

Over de Buiten Bios

De filmavond vindt buiten in het zomerse gras plaats. Wij zorgen voor strandstoelen en strobaaltjes om op te zitten. Op het naastgelegen erf van de familie Janssen wordt een speciaal pleintje ingericht waar je voor en na de voorstelling terecht kunt voor onder andere koffie en thee, lokale fruitsappen, lekkere biertjes van Zonnespelt, popcorn en verse friet. Tijdens de bioscoopavond is ook de boerderijwinkel ‘Poldervers en lekker’ de hele avond geopend.

Voorstellingen

Er zijn twee voorstellingen:

Iedereen is welkom. Wel vragen we je vooraf een gratis ticket te reserveren, zodat wij weten op hoeveel personen wij kunnen rekenen. Let erop dat je een ticket voor de door jou gewenste tijd aanschaft. Er geldt een maximum aan aantal bezoekers per voorstelling. Vol = vol.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Leefbaar Platteland van de provincie Flevoland.

Belangrijk

We vragen bezoekers zoveel mogelijk op de fiets te komen. De buitenbioscoop vindt 100 meter vanaf fietsknooppunt 83 in Lelystad plaats.

Let op: Bij veel regen of onweer gaat de avond helaas niet door. Houd deze pagina en onze socials in de gaten voor het laatste nieuws.

Klik hier voor de flyer.

Ander nieuws