Eten van de boer uit je buurt nu ook in Boswijk

PuurDichtbij, de app waarmee je bestelt van de boer uit je buurt, heeft nu ook een afhaalplek in de Boswijk. De afhaalkar staat daar iedere dinsdag tussen 12.30 en 14.00 uur tegenover scholen De Driemaster en Horizon.

De Lelystadse Boer, een groep van zeventig boeren, introduceerde de app in oktober in Lelystad. Via een app bestel je groente, fruit, vlees en zuivel van een boer naar keuze en dit wordt op een vast tijdstip in de week afgeleverd op zeven verschillende locaties. De kar staat in Waterwijk-Landerijen, de Kustwijk, Lelystad Haven, bij het Provinciehuis en bij Lelystad Airport voor deelnemers uit het buitengebied.

De afhaalkar is ook aanwezig in het centrum van Lelystad. Vanaf nu is dat aan de Lindelaan, tegenover de ingang van Waterschap Zuiderzeeland.

Steeds meer Lelystedelingen genieten via PuurDichtbij van de oogst van de boeren uit hun buurt. Ook het aanbod blijft groeien. Zo biedt Diana van Veelen sinds deze week haar boerenzuivel aan, ook de kaas van Ard van Wees van De Polderzoom is nieuw in de app. Daarnaast zijn vele soorten groente beschikbaar van boeren rondom Lelystad.

Vanaf nu zijn we ook in de Boswijk. Kraakvers voedsel, rechtstreeks van de natuur, handig via een app te bestellen. Iedere dinsdag tussen 12:30-14:00 uur kun je je bestelling afhalen bij onze kar, tegenover OBS De Driemaster, Wold 15.

Alle afhaalplekken zijn te bekijken via https://puurdichtbij.nl/afhaalopties.

Ander nieuws