Eten van de Lelystadse Boer gaat samenwerken met Delvry

Eten van de Lelystadse Boer, onderdeel van De Lelystadse Boer, gaat vanaf april samenwerken met Delvry uit Dronten. Delvry zal de logistiek voor de particuliere markt op zich nemen. Hierdoor blijft de continuïteit van het leveren van de producten gewaarborgd. Dat betekent onder andere dat bezorgers van Delvry de boodschappen bij de mensen thuis brengen en er een extra bezorgdag bij komt. De zakelijke tak blijft volledig in handen van Eten van de Lelystadse Boer.

Andere bezorgdagen, besteltijden en extra bezorgdag

De afhaalpunten zullen door de samenwerking verdwijnen. Daarentegen komt er een extra bezorgdag bij. Vanaf april worden de bestellingen op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag bij de mensen thuisbezorgd. Ook de uiterste besteltijden veranderen. Klanten kunnen een dag voor de bezorgdag tot 16:00 uur hun producten bestellen. Voorlopig kan dat nog via de huidige website. Op den duur zal deze webwinkel geïntegreerd worden met de bestelomgeving van Delvry. 

Geen veranderingen voor zakelijke markt

Naast de particuliere markt heeft Eten van de Lelystadse Boer ook diverse Lelystadse bedrijven als klant. Ook op het werk willen mensen tenslotte gezond, lokaal en lekker eten. Voor deze klanten verandert er niets. De zakelijke tak blijft namelijk volledig onderdeel van Eten van de Lelystadse Boer. 

(H)eerlijke producten van Lelystadse boeren

Eten van de Lelystadse Boer is onderdeel van stichting De Lelystadse Boer. Bij deze stichting zijn ruim 115 boeren aangesloten die rond Lelystad Airport wonen. Eten van de Lelystadse Boer is opgericht om stadsgenoten kennis te laten maken met producten uit het Lelystadse buitengebied. Dit landbouwgebied staat bekend als de groentetuin van Europa. Er wordt heerlijk en goed voedsel verbouwd en dagelijks voeden Lelystadse boeren miljoenen mensen over de hele wereld. 

Ander nieuws