Gebiedsavond Lelystadse Boer

Vrijdagavond 14 juli viert De Lelystadse Boer een gebiedsavond. Een jaar geleden vond de eerste avond plaats, waar in een wilde brainstorm dertig kansen werden geformuleerd. 14 juli is een avond waar we terugkijken op welke kansen zijn opgepakt en waar we ons de komende tijd op gaan richten.

De Lelystadse Boer is een stichting waar zestig boeren zich hard voor maken. Ideeën ontstaan, bottom-up. De gebiedsavond is dan ook een avond vol energie. Door wat we in korte tijd al hebben bereikt en wat we de komende tijd willen oppakken. Alles voor onze missie: het blijft hier goed boeren.

We kijken onder andere terug op hoe vier werkgroepen van boeren uit het gebied werkten aan prachtige projecten, zoals de aanbesteding van het onderhoud op het vliegveld, het leveren van lokaal voedsel, het bamboeproject en het project ‘Boer zoekt burger’, waarbij we onze boerderijen op verschillende manieren openstellen voor iedereen.

De gebiedsavonden zorgen naast energie ook voor verbinding. Een mooie bijdrage aan de leefbaarheid in het gebied. Samen blijft het goed boeren.

Ander nieuws