Ontmoet je ons op de Dag van de Bouw?

Zaterdag 2 juni van 10.00 tot 16.00 kan iedereen een kijkje komen nemen op de bouwplaats van de nieuwe passagiersterminal op Lelystad Airport. Op de Dag van de Bouw openen in heel Nederland bouwprojecten hun deuren, dus ook het nieuwbouwproject op Lelystad Airport.

Bezoekers kunnen nu al een idee krijgen hoe de luchthaven er straks uit komt te zien. De glasoverkapte hal met houten draagconstructie, Plaza, vormt straks de centrale plek in de terminal. Lelystad Airport wordt ontwikkeld tot een volledige selfservice luchthaven. Bezoekers zullen er dankzij overzichtelijke looproutes en technologie eenvoudig hun weg vinden. Tijdens de Dag van de Bouw lopen bezoekers dan ook een route langs de verschillende onderdelen van de passagiersterminal. Precies zoals de passagiers dat in de toekomst ook gaan doen.

Op allerlei plekken in het gebouw vertellen specialisten over de diverse onderdelen van dit bijzondere (bouw)project. De TBI-bouwcombinatie en verschillende van hun partners vertellen er over de bouwtechnieken die worden gebruikt. Ook Paul de Ruiter Architects (architect), Syscon (ICT-leverancier en Viggo (integraal dienstverlener) zijn aanwezig. Namens Viggo zijn ook Casper Schwarz (interieurarchitect) en Smeulders (interieurbouwer) van de partij.

Daarnaast is de Lelystadse Boer present, een samenwerking van zeventig boeren rondom Lelystad Airport die onder andere gezamenlijk het gras op de luchthaven beheren en onderhouden. Tijdens de Dag van de Bouw biedt de Lelystadse Boer streekproducten aan. Ook Lelystad Airport is aanwezig om u over het bouwproces en de toekomstige passagiersbeleving bij te praten. Verder heeft ook het Aviodrome een kraampje. Voor de kinderen is er een springkussen en een creatieve speelhoek ingericht.

De bouwplaats van Lelystad Airport is op de Dag van de Bouw (2 juni a.s.) open van 10.00 tot 16.00 uur. Toegang tot de bouwlocatie is gratis. Bezoekers van de Dag van de Bouw kunnen parkeren bij het bouwterrein van de nieuwe terminal. Voor meer informatie over het project kunt u terecht op de volgende website: https://www.debouwmaakthet.nl/project-detail/254/passagiersterminal-lelystad-airport.

Ander nieuws