Lokaal, gezond voedsel in de terminal

Als Lelystad Airport opengaat, vliegen straks vele miljoenen toeristen van en naar de groentetuin van Europa. Hoe mooi zou het zijn als zij onze kraakverse producten geserveerd krijgen in de horeca daar?

Stel, je bent ingecheckt en moet nog 40 minuten wachten voordat je vlucht vertrekt. Nog even wat eten en/of drinken dus. Wat dat je van een heerlijk frietje van aardappelen die nog geen paar honderd meter verderop zijn gegroeid, geoogst en bewerkt? Of een appeltaart of smoothie van alleen maar lokale groenten en fruit? Het kan allemaal, want deze producten groeien stuk voor stuk op steenworp afstand van Lelystad Airport!

Kom je terug van vakantie? Dan hebben we voor jou de Foodbox klaarstaan: een doos of kistje met precies díe producten die je na je vakantie niet meer in je koelkast hebt liggen. Hoef je dus niet direct boodschappen te doen en kun je thuis eerst rustig bijkomen van je vakantie.

Het is niet alleen lekker, het is duurzaam, leuk én het is een goed verhaal.

Dit alles hebben we uitgewerkt in een Food Concept. Daarnaast hebben wij een overeenkomst met de horecaspecialist opgesteld, zodat er lokaal geleverd wordt.

 

Lokaal eten

Andere projecten