Werk! Bedrijfsleider Lelystadse Boer Rentmeester BV

De Lelystadse Boer Rentmeester BV is een zelfstandig functionerende BV met als belangrijkste opdracht de onderhoudswerkzaamheden op en rondom Lelystad Airport (LA) uit te voeren.

We zoeken een operationele bedrijfsleider met commerciële vaardigheden. Je houdt ervan om te denken in kansen, bent praktisch ingesteld en deelt de mentaliteit van de boeren waarmee en waarvoor je werkt: ondernemen en aanpakken.

 

Onderhoud Lelystad Airport en meerwerk

 

In augustus 2017 hebben we voor 15 jaar een onderhoudscontract met de bouwer van LA getekend. Het eerste jaar is succesvol verstreken; het gras is grotendeels gezaaid, de eerste maai- en onderhoudswerkzaamheden zijn door ons team van zes boeren en een projectleider uitgevoerd en de eerste audit voor onze certificering (ISO 9001, 14001 en VCA) is goed verlopen. Bovendien hebben we succesvol een tweede project voor een naburige opdrachtgever (OMALA/LAB) en diverse ad hoc loonwerk-werkzaamheden uitgevoerd. 

De onderhoudswerkzaamheden beperken zich niet tot alleen het contract voor het vliegveld, maar we zien veel kansen voor meerwerk, zowel op het vliegveld als in de directe omgeving ervan. 

Wat we hiervoor nodig hebben is een bedrijfsleider om het huidige project (onderhoud LA), binnen de gegeven omstandigheden, tot een goede uitvoering te brengen en tegelijkertijd iemand die meer loonwerk binnenhaalt. Je bent bekend met de wereld van loonwerk en onderhoudswerkzaamheden. Als je uit het Lelystadse Boer-gebied komt is dat een pré.

De bedrijfsleider maakt de Rentmeester BV financieel rendabel, is de schakel tussen opdrachtgever(s) en de projectleider(s), inclusief zijn uitvoerende boeren, is eindverantwoordelijk voor de BV en legt verantwoording aan het bestuur van de Stichting af.

Taken:

  • Onderhoudt contact met en voert regelmatig voortgangsgesprekken met de opdrachtgever Dura Vermeer (bouwer LA) 
  • Is verantwoordelijk voor het binnenhalen van meerwerk (LA) en ander loonwerk (buiten LA), inclusief het maken van offertes
  • Onderhoudt contact met en voert voortgangsgesprekken met de nieuwe opdrachtgevers
  • Organiseert, samen met de projectleider(s), de uitvoering van de werkzaamheden
  • Is verantwoordelijk voor een goed lopende administratie, inclusief doorontwikkelen administratief systeem, facturering, uren en projectadministratie
  • Bewaakt de certificeringsvereisten
  • Roept, wanneer nodig, de werkgroep bijeen en zit deze vergaderingen voor

 

Wij bieden:

  • 16 uur werk per week voor marktconforme vergoeding
  • Flexibele werkomgeving met positief meewerkende en -denkende collega’s

 

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met: Anne Marie van Raalten-Ligtenberg (a.vanraalten@delelystadseboer.nl) of Emma Doeksen (e.doeksen@deleleystadseboer.nl).

Ander nieuws